Blogger tarafından desteklenmektedir.

Gizli Kamera Nasıl Seçilir

gizli kamera

saklı kamera çeşitleri o kadar çoktur ki hangisinin sizin ihtiyacınızı karşılayacağını  bulmak çoğu süre zorlanılan bir konudur. ihtiyacınızı tam şekilde karşılayan gizli kamerayı seçmek için evvela hangi amaçla ve hangi ortamda kullanacağınıza karar vermelisiniz.
Bebek bakıcınızı kontrol amacıyla bir kamera arıyorsanız gece görüşü olmasına  ihtiyaçyoktur. ya da gps niteliği olmasına gerek yoktur. Ancak sesli video çekimine ihtiyacınız olacaktır. Bu gibi bir halde kullanılmak üzere biz sizlere duvar saati gizli kamera modelini önerebiliriz. Anlaşılması mümkün olmayan olan bu kamera ile hem ses kaydı yapabilir hem de hd kalitesinde sesli video kaydı yapabilirsiniz.
Bunun birlikte şayet  büronuzukontrol amacıyla bir kamera arıyorsanız çeşit daha da artmaktadır. Ucuzdan pahalıya doğru nitelikleri sıralarsak en basitinden sırf video kaydı yapan gece görüşlü bir kamera alabilirsiniz. Bunun birlikte  ıpözelliği olan gece görüşlü sesli ve hd video kaydı yapabilen bir saklı kamera da tercih edebilirsiniz.
 bunun gibidurumlarda tamamen gizli kamera için ayırdığınız bütçe devreye girmektedir. çocuğunuzu takip  ve kontrol için kullanabileceğiniz bir gizli kamera arıyorsanız gps ayrıcalığı olan telefonunla aradığınızda size konum atabilen ve ya  ıpözelliği ile anlık çocuğunuzun olduğu ortamı görebileceğiniz cihazlar bulunur.
Bu saydığımız özellikler tam olarak sizin ihtiyacınıza göre seçinizi yapmanızı gerektirmektedir. Tabi ki bütçenizde seçiminizi etkileyecektir.
yalnızca gece görüşlü sesli video kaydı yapan bir saklı kamera ile wifi, gps ve gece görüşü tıpkı anda olan bir saklı kamera tıpkı fiyatlarla satılmamaktadır.
Her zamanki benzeri kısa notumuzu eklemeden geçmeyelim ihtiyacınız olan hangi kamerayı alırsanız alın mutlaka faturalı ve yasal dışalım yoluyla ülkemize getirilmiş gizli kamera modellerini tercih edin. Aldığınız saklı kamera modelinin garantisi olması için belirttiğimiz biçimde olması daima gerekmektedir.


kelime sayısı: 255

0 yorum:

Yorum Gönder