Blogger tarafından desteklenmektedir.

Gizli Kamera Anahtarlık


Gizli Kamera Anahtarlık


Gizli kamera anahtarlık olarak malum çeşit çeşit anahtarlık içerisine yerleştirilmiş modül kameralar ile artık otomobil anahtarlığınız bu gibi kameranızı elinizde taşıyabiliyorsunuz.

Teknolojinin iyiden iyiye gelişmesiyle anahtarlık içerisine yerleştirilen kamera ile gece video çekimi resim çekimi hatta ses kaydı dahi yapabilmektesiniz. Hd video çekimi yapabilen gece görüşlü anahtarlık kamera ile dilediğiniz ortamda istediğiniz bu gibi videolarınızı çekebilirsiniz.

Piyasada HD hatta gece görüşlü olarak tanımlanan ama fiyatları çok fazla gülünç rakamlar olan kameralar bulunmaktadır. Biz sizin yerinizde olsak bu tür ilanlara veya sitelere itibar etmeyiz.
Nedenini merak ediyorsanız mantık olarak düşündüğünüz de hem HD hem gece görüşlü olan bir kamera minimum 150 tl altında olamaz tabi ki birde daha öncede bahsettiğimiz bunun gibi garantili olması hususu mevcut bu kriterleri göz önüne aldığınızda ne demek istediğimizi daha net anlayabilirsiniz. 
Anahtarlık şeklinde gizli kamera modellerinin genel nitelikleri şu şekilde sıralanabilir:

 AVı 720 x 480 / 30 fps
 Harekete duyarlı video modu
Gece Görüş özelliği
 Web kamera özelliği
 Batarya: şarj edilebilmektedir
 USB bellek olarak kullanılır
 16 Gb hafıza kartı destekler

Tabi ki ucuz olan anahtarlık gizli kamera modelleri de bulunur bu modellerde çoğunlukta gece görüşü olmaz harekete duyarlı değillerdir. sadece video çekimi ve ses kaydı yapabilmenizi sağlıyor. eğer sadece video çekimi yapacağım derseniz bu ucuz anahtarlık kamera modelleri sizin işinizi görecektir. Bu modellerin fiyatları da ekseriyetle 50 ile 65 Tl içinde değişmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder